Fusioner og opkøb rådgivning

Med øget fusioner og opkøb er ændringer i teleselskabet fakturering systemer, telecom omkostninger på fremmarch. Tage et nærmere kig på dine telekommunikation regninger. Der er mange måder at dine regninger har skjulte gebyrer, for ikke for at nævne telecom kontrakter, der blev undertegnet uden ledelse godkendelse. Det er tid til ledelse & deres konti skal betales afdelingen til at være på vagt for fejl, over faktureringer og toldmæssige krænkelser.
Hvis mere end placerer én person i en organisation ordrer, så overlappende opstår. Mike anmodet Sally ordrelinjer telefon for et nyt callcenter, Hal hørt anmodning og placeret rækkefølgen. Nu hvilke linjer blev installeret, dem bestilt af Sally, og/eller Hal?
Et meget almindeligt tilsyn fundet i bill revision er linje annullering. Sally (Telecom Manager) er visse hun afbrudt en linje ikke længere er nødvendige. Hun ringer selv nummer for at sikre, at linjen er aflyst. Da hun hører den afbrudte besked hun føler sig sikker på bill linjen ikke længere. Men gør den fakturering stop? Ikke altid. Kun en detaljeret gennemgang af lovforslaget, eller ringer telefonen selskab en måned eller så senere, afgør, om linjen er ikke længere fakturering.
Når virksomheder har fusioner og overtagelser arve de regninger fra deres forgængere. Alle de kontrakter, de har underskrevet og annonceres lister skal revideres. Navne skal ændres og deres faktureringsadresse revideret. Telefon udstyr inventory og webstedet evalueringen skal foretages. Alle kredsløb og kredsløb skal identificeres så dokumenteret. Næste skal revision udføres for at afgøre, om din virksomhed er faktisk betaler for hvad de har brug for, eller blot betaler for hvad de får.
Mange dobbelt billings opstår på grund af linje portabilitet og virksomheder skiftende udbydere i håb om at reducere telecom omkostninger. Linjerne er overført fra den gamle udbyder til den nye udbyder og hvis nogen fejl opstår dobbelt fakturering begynder. Disse dobbelt billings linjer, funktioner og tjenester er let overset. Det er en reel udfordring for en Telecom Manager til at bestemme, hvornår det begyndte, der er skyld i, hvordan til at bevise det, og hvordan at inddrive pengene. Dette er under forudsætning af Telecom Manager veed at opdage dobbelt fakturering i første omgang. Midler betales to gange for de samme services (hver måned!), og der er en procedure til at følge for at få dette korrigeret og for at opnå restitutionerne din virksomhed skyldes.
Telecom forvaltning og organisation færdigheder er nødvendige for at opnå og bevare kontrollen over telecom kontrakter, kredsløb lager, annoncerede linjer, funktioner og telecom udstyr. Korrekte ordreafgivelse er det første sted at starte i enhver telecom department. At lære at placere telecom og telefon linje ordrer korrekt er afgørende, men lære at gennemgå ordrer er bydende nødvendigt. Uden nøjagtige, detaljerede poster vil mange godtgøre ikke være tilgængelige.
Kontaktoplysninger: Barbara Clements, telefon: 800-473-5655, e-mail: auditel@auditelinc.com hjemmeside: www.auditelinc.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.