Personlige lån er tilgængelige selv med dårlig kredit

Hvis du nogensinde har været konkurs, vil du vide, hvor svært det er at selv forsøge at få et andet kreditkort, bil lån, eller et realkreditlån på et hjem. Dette var tilfældet i tidligere generationer, men det fortsætter nu gennem ukorrekte primebanks og ufuldstændige oplysninger, der trues af hensynsløse inkassobureauer. Sandheden er, selv folk med forfærdelige kredit eller nyligt afladede konkurser kan stadig få et kreditkort, personligt lån, eller et realkreditlån til et hus.

Nøglen til at nå dine egne finansielle mål som en person med dårlig kredit er i forståelsen af, at selvom kredit lågerne ikke er lukket for evigt for dig, vil du simpelthen være at gå gennem et andet sæt af døre end dem, der har god kredit. Din erfaring med at få en dårlig kredit-lån vil blive bestemt af din tidligere kredit problemer. Nogle af din historie vil påvirke alle låntagere med dårlig kredit, men afhængigt af din specifikke situation vil variere i betydning.

Den første ting at bemærke er, at du vil opleve højere renter. Du er helt sikkert kommer til at få lån, der er relativt dyrere, og det er en kendsgerning, du er nødt til at leve med, hvis du ønsker et personligt lån med dårlig historie. En rente beregnes ved at tage den generelle landsdækkende rente, når ansøgningen modtages, og den samlede risiko for det pågældende lån. Det kan være irriterende, at du er nødt til at betale mere, men så har du vist dig selv at være en højere risiko for et lån, og det kommer til at koste dig. For at sikre et lån til en person med en dårlig kredit historie, långiver ønsker en vis incitament, når de risikerer deres egne midler. Dette incitament kommer som en højere rentesats. På grund af dette, der er nogle højrisiko lån, der måske ikke er tilgængelige for dig, afhængigt af hvor alvorligt din kredit er beskadiget. Selv de mest risikobetonede långivere vil have trukket en linje. Desuden kan de ikke hæve din interesse for højt på grund af åger love, der begrænser dem fra, hvor meget interesse de kan lovligt opkræve dig. De typer af lån, du vil se her er usikrede personlige lån og de fleste større kreditkort.

Det er ikke altid let at inddrive fra dårlige kredit problemer, så se først på at få et sikret kreditkort eller sikrede lån. Hvis du har et køretøj, der er helt betalt for eller nogle andre aktiv, der er værd penge, kan du bruge dette til at få et sikret lån eller kreditkort. Bankerne vil se dette som mindre af en risiko, når du sikre et aktiv mod et lån, da de vil have sikkerhed mod dig i tilfælde af misligholdelse. Dette er en fantastisk måde at overvinde de problemer, der opstår efter dårlige kredit problemer.

Selvom dette kan virke trist for dig, så husk dine døre er ikke lukket. Det vil bare tage dig lidt længere tid at komme til det sted, andre er på i form af god kredit. Hold fokus, og du skal snart gøre din tilbagevenden til en verden af god kredit. Bliv ved med at prøve!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.