Principper for samlede velstand i Business og Beyond

Leder du efter at “noget” for at give dig den vindende kant i din virksomhed? Er succes stadig undvigende endda efter brænding begge ender af stearinlys? Godt, du leder efter succes i al de forkerte steder eller du har ikke et præcist billede af, hvad sand succes er.

I et tempofyldt samfund, der er drevet af en mentalitet i “mere er bedre”, er ekstrem stress og manglende opfyldelse uundgåelige i enhver facet af vores liv, herunder arbejde.

I jagten på profit i aktuelt win-lose erhvervsklima, den herskende tankegang er, at du virkelig ikke kan vinde uden nogen ellers taber. Virksomheder som Enron, der er drevet af kærlighed til magt og penge i stedet for kærlighedens magt, er bevis på, at uanset hvor stor en virksomhed vil det til sidst kollapse i mangel af et solidt fundament karakteriseret ved integritet, en stærk arbejdsetik og en værdier syst EM, der sætter mennesker først.

Den udbredte misforståelse, at eksterne rigdomme automatisk føre til en rigere indre liv (dvs. lykke og endda selvværd) bliver drivkraften bag alt, hvad vi gør. Som et resultat bliver vores stræben efter succes snævert defineret som i “Han med de fleste legetøj livet” i stedet for “Han med de mest glæde liv.” Sure, vi har flere “legetøj”, men de kun producerer kunstig glæde. Da “du ikke kan tage det med dig,” må der være et punkt til, hvad du gør. Efter alt er du leve for at arbejde eller at leve? Før eller senere bliver det tydeligt, at ingen mængde af penge eller trofæer kan udfylde det tomrum, lavet af en underernæret ånd. Så hvordan det muligt at opnå succes i erhvervslivet, der både er varig og opfylde? Hvordan får du den vindende kant, både i erhvervslivet og i dit personlige liv? Det er den bedst bevarede hemmelighed af verdens mest succesfulde mennesker, der oplever vedvarende succes og en følelse af tilfredsstillelse samt.

Mens det er almindeligt kendt, at i detailhandel den afgørende faktor for succes er beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed, der er en anden lille kendt element, der har at gøre mere med vores tilgang til livet. Det er langt mere effektiv end blot “positiv tænkning,” bekræftelser eller forslidt traditionelle forretningsstrategier og praksis. Det kan aldrig ændres (i modsætning til alt andet i livet). Det er noget, der har beføjelse til at producere samlede velstand (fra sundhed til rigdom) med en følelse af tilfredsstillelse, formål og ægte glæde. Det kan også give dig en genvej for at hjælpe din virksomhed udvide ved at stimulere kreativitet, hvilket giver muligheder for at positivt påvirke din bundlinje. Men allerbedst er det gratis og det virker. Så hvad er denne magiske formel for succes og samlede velstand?

Uanset om vi er klar over det eller ej, er vi åndelige væsener, der oplever den menneskelige erfaring og ikke anden vej rundt. Som sådan, skulle vi leve et liv med mening, formål og overflod, ved at forbinde med vores åndelige rødder. Det betyder, at alt, hvad vi gør skal spirit fyldt og ånd-rettet.

Det har været min erfaring (som en ung indvandrer, der kom til landet med absolut intet, men til sidst var i stand til at overvinde modgang og opnå succes) at højere grader af succes kan opnås af enhver, uanset deres forhold, blot ved implementering af et system, som jeg kalder principper For vellykket leve. Disse er åndeligt-baserede principper, der har arbejdet for mig og for mange af verdens mest succesrige forretningsfolk. De bidrage til at skabe virkelige vindere og ægte succes.

Disse magtfulde principper, som er karakteriseret ved integritet, en stærk kodeks for etik, der giver og ære af alle levende ting, giver praktiske løsninger på mange af de mest forvirrende problemer, der plager iværksættere og virksomhedsejere i dag. Leve af disse principper er forskellen mellem at overleve og trives, hvor du ikke blot at leve men også gør en forskel.

Men for at opnå større niveauer af succes, du skal være villig til at udforske nye måder at tænke og opgive den konventionelle visdom af “business as usual.” Følgende er nogle af de centrale elementer for alle, som ønsker at opnå “succes” (dvs. samlede velstand – alt lige fra sundhed til rigdom til en følelse af højere formål, mening, tilfredsstillelse og real joy):

Erkende, at alt i livet, herunder at tjene penge, er en funktion af Ånden som former og påvirker alle facetter af dit liv, herunder din virksomhed.

Målet for at gøre forretninger med formål, hvor udbyttegivende er lig med overskudsdeling så godt. Alt hvad du gør skal være spirit fyldt og ånd-rettet med en stærk arbejdsmoral, integritet og sætte folk først.

Blevet en magnet for samlede velstand ved at vedtage mottoet “når jeg hjælpe dig med at vinde, vinder jeg,” selv med dine konkurrenter.

Sørg for at dine forretningsmæssige mål, praksis og politik skaber et arbejdsmiljø, der beriger og belønner dine medarbejdere ud over den monetære værdi.

Frø af penge er service. Altid gå den ekstra mil ved at tilbyde noget af værdi, der kan gavne de mennesker, du behandler.

Oprette lidenskabelig arbejde ved at få vist penge som et redskab til at gøre en forskel og være den forandring, du ønsker at se i verden.

Der er naturligvis meget mere i det end at (jeg går ind i dette emne indgående i min nye bog “The American Dream”). Men det er en god start for nogen søger efter stien til reel succes og samlede velstand. Som min far plejede at sige, “der er tre typer af mennesker i verden: dem, der gør ting til at ske, dem, der lade tingene ske og dem, der spekulerer på, hvad dælen nogensinde er sket.” Forstå dette begreb kan betyde forskellen mellem succes og fiasko i erhvervslivet. Så ikke bare vente på gode ting til at ske for dig eller for dine skibet til at komme. I stedet gribe ind og svømme til skibet tillidsfuld i kraft af principperne for vellykket living til at guide dig til at sikre bredden og herlighed. Nu er der gør sund fornuft og god forretning så godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.